Бурбон Woodford Reserve Distiller's Select

UTP003122
Вудфорд Резерв Дистиллерс Селект
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Brown-Forman
Вміст алкоголю: 
43.2%
Об'єм: 
0.7

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Американський бурбон Вудфорд Резерв Дистиллерс Селект

Вудфорд резерв (Woodford Reserve) – це бурбон супер-преміум класу, призначений для справжніх знавців. Виробляється Вудфорд Резерв на невеликому заводі у графстві Вудфорд, на честь якого він і отримав свою назву.

Фірма Woodford Reserve Distillery, яка виробляє цей прекрасний бурбон, заснована в 1812 році і спочатку називалася «Oscar Pepper Distillery». У цей час лікар Джеймс Кроу почав розвивати рецептуру та технологію виробництва віскі Вудфорд Резерв.

У 1879 році Л.Леброт та Д. Грем придбали господарство, якому дали назву Лабот і Грам. У сімдесятих роках компанія Brown-Forman, яка вже володіла Лаботом і Грамом, втратила свої активи і змогла повернути їх назад лише в дев'яностих. Винокурня знову відкрилася 1995 року. Тоді ж прийняли рішення випускати бурбон за технологією XIX століття. Woodford Reserve проходить дистиляцію в 3 мідних перегінних кубах, де він набуває м'якості та ніжності. Витримується Вудфорд Резерв у дубових бочках протягом 6 років, після чого бурбон отримує чудовий аромат та насичений смак. Вперше витриманий віскі з'явився у продажу в 2003 році (після чого змінилася назва гуральні на «Woodford Reserve Distillery»).

Віскі Woodford Reserve отримав безліч нагород на найавторитетніших міжнародних конкурсах. «Лакшері інститут» назвав Woodford Reserve найпрестижнішим віскі.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?