Коньяк Hardy Spirit Of Sovereignty

UTP000932
Арді Дух Суверенітету
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Hardy
Вміст алкоголю: 
40.0%
Об'єм: 
0.7

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Французький коньяк Арді Дух Суверенітету

Партію з 1000 пляшок коньяку Spirit of Sovereignty випустили з нагоди повернення Гонконгу під юрисдикцію Китаю. Спирти віком понад сто років, зібрані з маленьких партій дуже старих коньяків, об'єднаних дідом нинішнього глави Коньячного будинку Hardy Бенедиктом Арді.

Дуже зрідка можна зустріти щось схоже або краще – у цьому коньяку стільки чудес! Це вишуканий та чудовий коньяк.

Коньячний експерт, відомий як найкращий фахівець старовинних eau-de-vie, дав дуже високу оцінку коньяку Spirit of Sovereignty:

«Я, що нижче підписався Жак Бурсо, маклер, акредитований при Апеляційному суді Бордо як експерт з товарів 2205 та 2209 каталогу митниці, цим засвідчую, що продегустував коньяк, що продається будинком Харді під маркою “The Spirit of Sovereignty”.

Уважно продегустувавши його та порівнявши зі зразками інших дуже старих коньяків, я дійшов висновку, що за повнотою, солодощами та округлістю смаку, а також винятковою якістю, цей коньяк датується початком минулого століття.

На підтвердження чого я виписав цей сертифікат, який є законним посвідченням.

Складено в Коньяку 9 вересня 1996 року Жаком Бурсо

ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЯКОСТІ

Я, що нижче підписався Жак Харді, що проживає в м. Коньяк, Франція, за адресою Ле Буа д' Уффо 16100 Сент-Бріс, який народився в Коньяку 30 серпня 1922 р., другий син Арманда Харді, який також народився в Коньяку 19 листопада 1885 р. і помер 31 жовтня 1957 р. є Генеральним директором компанії А. HARDY & Коньяк, Франція, вул. Басс дне Круан 142 і беручи активну участь в управлінні нашою сімейною справою вже понад п'ятдесят років, заявляю, що партія з 1000 пляшок коньяку з 40% вмістом алкоголю, який ми називаємо Spirit of Sovereignty, виготовлена за моїми відомостями та згідно з усним переказом нашої родини, з невеликих запасів дуже старого коньяку, зібраних моїм батьком, Армандом Харді, який помер сорок років тому.

Перед смертю він сказав мені, що ці зібрані ним запаси зібрані головним чином зі стоків, накопичених його батьком і збільшених різними спадками, отриманими його сім'єю, і що він їх датує кінцем ХІХ століття.

Я вважаю цей Коньяк виключно якісним і повинен зізнатися, що дуже зрідка зустрічав екземпляри, що перевершують його за якістю, що мають таку ж витонченість, елегантність і виразність смаку. І ця думка підтверджується експертом, відомим як найкращий знавець старих коньяків. І я гордо представляю цей коньяк на ваш суд.

Коньяк, 4 вересня 1996

СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ ГРАФІНУ DAUM

DAUM — це альянс старовинної майстерності та естетизму, що постійно збагачується сміливим новаторством його творців, які присвятили своє вміння цим цінним та унікальним матеріалам: кришталю та кольоровому склу.

З 1878 року історія DAUM — це відображення постійного прагнення його творців підняти шибку на провідний рівень серед декоративних мистецтв.

Основоположники разом з Емілем Галле зі Школи Нансі, Антуаном ДАУМ, сином засновника будинку Жана ДАУМА, створили у 1891 р. відділення мистецтв. Цим був позначений поворот у розвитку будинку, який постійно збагачував історію художнього кришталю підписаними своєю маркою творами, за що удостоєний Гран-Прі у 1900 році на Всесвітній виставці в Парижі.

Прозорість та чистота надають роботам DAUM особливий, тільки їм властивий шарм і відрізняють їх від усіх інших якістю скульптурного матеріалу. Більше того, досконале володіння технікою кольорового скла вже багато років надає творам DAUM унікального характеру.

Справжні витвори мистецтва, створені DAUM набули міжнародної репутації на ринку мистецтв, зокрема, виставлялися на найпрестижніших аукціонах.

La Vase a la Rose, створена в 1909 році, була таким чином продана в Токіо в 1987 році за майже 3 мільйони франків, а пара свічників Nenuphars була продана в Парижі в 1990 р. за 7,3 млн франків.

У співпраці з художником Jean-Michel JOBIT, будинок DAUM, вірний традиціям своєї унікальної майстерності, розробив спеціально для будинку Hardy винятковий за красою та формою графин.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?