Шампанське Veuve Clicquot La Grande Dame Brut 1998

UTP000576
Вдова Кліко Ла Гранд Дам Брют
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Veuve Clicquot
Вміст алкоголю: 
12.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
1998

Вінтажі

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Біле сухе французьке шампанське Вдова Кліко Ла Гранд Дам Брют 1998 з винограду Піно Нуар, Шардоне

Вино La Grande Dame — данина глибокої поваги «великій дамі Шампані» Мадам Кліко. До складу цього незрівнянного тонкого кюве входять вина з винограду, зібраного на 8 історичних Гран Крю будинку: 64% Піно Нуар (ділянка Ay у долині річки Марни, виноградники Verzenay, Verzy, Ambonnay та Bouzy у регіоні Монтань де Реймс) та 36% Шардоне ділянки Avize, Oger та Le Mesnil-sur-Oger у регіоні Кот де Блан).

На підтвердження своєї постійної досконалості, винний будинок Вів'є Кліко Понсарден представляє Veuve Clicquot La Grande Dame у подарунковій упаковці від Андре Путман.

2000 пляшок вишуканого шампанського упаковані в унікальні коробки, створені знаменитим дизайнером, «великою жінкою стилю» Андре Путман.

Для шампанського La Grande Dame, названого на честь Мадам Кліко, Андре Путман створила неймовірно елегантну коробку. Вишукана і одночасно дуже проста, вона відображає тисячу і одну грань виняткового шампанського La Grande Dame 1998. Як основна ідея була обрана шахівниця: візерунок з'являється на етикетці шампанського і на упаковці. З внутрішньої сторони коробка покрита чорними та жовтими квадратами, які перетворюються на круги. Так упорядкованість шахівниці розчиняється у грі шампанських бульбашок. Зовнішній бік подарункової коробки — шахівниця, виконана з різних відтінків чорного і прикрашена фірмовим жовтим кольором Clicquot. Чергування матової та глянсової поверхонь створює вишукане поєднання чорного з чорним.

Розкішна коробка має ще один секрет: у відкритому вигляді вона перетворюється на елегантне відерце для шампанського.

Нотатки

Дегустатор

Колір світло-золотистий, кристально чистий.

Смак виразний і чистий, бездоганно збалансований і чудово шовковистий та гладкий.

У букеті проявляються характерні для Шардоне квіткові та мінеральні аромати акації, папороті та крейди, які посилюють нюанси зацукрованих абрикосів, айви та цитрусових, а також солодкого мигдалю.

Якщо покрутити вино в келиху, воно поступово розкриється рідкісними для шампанського нотами прокопченого в торф'яному диму солоду, тютюну та тонким ароматом трав.

Цей унікальний напій можна подати до страв високої гастрономії: омарів, чорної ікри або трюфелів.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?