Віскі Jack Daniels Honey

UTP003596
Джек Деніелс Мед
800.00 грн.
Забрати зараз у магазині або оформити замовлення з доставкою на завтра.
На полиці
Є в наявності

Безкоштовна кур'єрська доставка Києвом від 1000 ₴

Безкоштовна доставка по Україні на склад перевізника від 5200 ₴

Факти

Виробник: 
Brown-Forman
Вміст алкоголю: 
35.0%
Об'єм: 
0.7

Формати

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Теннессі американський віскі Джек Деніелс Мед

Віскі Jack Daniel's Honey – це унікальна комбінація кращого віскі та натурального меду. Він став одним з найбільш популярних напоїв на ринку завдяки своїй неповторній смаковій палітрі та високій якості.

Jack Daniel's – це один з найстаріших і найвідоміших американських віскі-брендів, заснований в 1866 році в місті Лінчберг, штат Теннессі. Відомість бренду в основному ґрунтується на використанні відібраних зерен кукурудзи, ячменю та жита, а також на виключному фільтруванні напою через шар кленового вугілля. Jack Daniel's Honey виготовляється на основі класичного віскі Jack Daniel's Old No.7 з додаванням натурального меду.

Процес виробництва цього віскі розпочинається з отримання чистої джерельної води, яка використовується для виготовлення напою. Після того, як зерна кукурудзи, ячменю та жита змелені та змішані з водою, їх перміщують у великі мідні чани для дистиляції.

Наступним етапом є змішування звареного віскі з натуральним медом, який ретельно відібраний для створення унікального смаку. Мед надає напою солодкуватий відтінок та неповторну ароматику, доповнюючи класичний смак віскі.

Кінцевим етапом виробництва є дозрівання віскі Jack Daniel's Honey у дубових бочках протягом не менше року. Цей процес дозволяє напою набути насиченого золотистого кольору та виразного смаку.

Завдяки використанню натуральних і відібраних інгредієнтів та унікальному процесу виробництва, віскі Jack Daniel's Honey має вишуканий смак, яким можна насолоджуватись як самостійно, так і у складі коктейлів. Його можна подати з льодом, або використовувати для приготування коктейлів, наприклад, Honey Sour або Honey Tea.

Взагалі, віскі Джек Деніел’с Хані – це відмінний вибір для тих, хто любить солодкуваті алкогольні напої, або хоче спробувати щось нове та незвичайне. Його унікальний смак та висока якість створюють неповторний настрій та незабутні враження.

Доставка та оплата

На сайті указана актуальна ціна на пляшку об'ємом 0.7 літра. Сплатити замовлення можна готівкою або банківською карткою.

Віскі можна придбати в магазині на Подолі в Києві або замовити доставку до вашого міста на території України.

Докладніше про доставку та оплату.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?