Коньяк Courvoisier Succession J.S.

UTP990817
Курвуазьє Саксешн Джей Ес
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Courvoisier
Вміст алкоголю: 
40.0%
Об'єм: 
0.7

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Французький коньяк Курвуазьє Саксешн Джей Ес

Коньяк Succession JS – це ексклюзивний лімітований купаж (всього 2004 екземпляри), створений на честь двохсотрічного ювілею коронації Наполеона (2 грудня 1804).

Цей коньяк є купажем коньячних спиртів урожаїв різних років, отриманих і витриманих у маєтку одного з найкращих постачальників Courvoisier, розташованого в регіоні Гранд Шампань. Succession JS поміщений у майстерно виготовлену дерев'яну скриньку, яка є точною копією міні-шифоньєра, що належав Наполеону Бонапарту, і супроводжував його у військових походах. Оригінал зберігається в музеї Будинку Courvoisier у місті Жарнак, Франція.

Купаж містить коньячні спирти, вік яких варіюється від початку до середини двадцятого століття (від 50 до 100 років). Усі спирти — з регіону Гранд Шампань.

Має дуже багаті та складні аромати: старий херес, кедр, листя гаванських сигар, крем-брюле, свіжообсмажена кава, лакриця, гарячий мед, бурштин. На смак потужний, складний та гармонійний. Багатий і водночас делікатний.

Післясмак виключно довгий, приглушені нюанси смакових відтінків, складне, елегантне закінчення, схоже на смак гарячого та пишного фруктового кексу.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?