Коньяк Remy Martin Louis XIII

UTP000899
Ремі Мартен Луї 13
165000.00 грн.
Забрати зараз у магазині або оформити замовлення з доставкою на завтра.
На полиці
Є в наявності

Доставка за домовленістю

Факти

Виробник: 
Remy Martin
Вміст алкоголю: 
40.0%
Об'єм: 
0.7

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Французький коньяк Ремі Мартен Луї 13

Коньяк Louis XIII – вершина якості, витримки, складності та гармонії. Найвитриманіший з коньяків, Louis XIII є результатом магічної досконалості коньячних спиртів Grande Champagne та вміння трьох поколінь Майстрів Купажу. Результатом цього стало чарівне поєднання майстерності, мистецтва та терпіння.

Remy Martin Louis XIII виробляється тільки з винограду Grande Champagne – це гарантія його виняткової якості. До його складу входять коньячні спирти, витримані від 40 до 100 років. Він дозріває у спеціальних бочках, яким понад сто років, у льоху, призначеному лише для цього коньяку.

У напою глибокий золотий колір із чудовими відблисками червоного дерева, що сягають найяскравіших відтінків червоного полум'я.

В унікальному букеті Луї XIII можна розпізнати безліч складних відтінків: квіткові ноти нарцису та безсмертнику, насичені аромати екзотичних фруктів (кокос, лічі, маракуйя), а також запах рідкісних спецій та сандалового дерева.

Без сумніву, це найпрестижніший у світі коньяк. Йому віддають належне у світі політики, моди та мистецтва. Серед його шанувальників – Крістіан Діор та Елтон Джон. Королеві Єлизаветі II подавали коньяк &lquo;Луї 13» у Версальському палаці з нагоди її візиту до Франції у 1957, а Вінстон Черчілль відзначив їм свою перемогу на виборах у 1951.

Доставка та оплата

На сайті указана актуальна ціна на пляшку об'ємом 0.7 літра. Сплатити замовлення можна готівкою або банківською карткою.

Коньяк можна придбати в магазині на Подолі в Києві або замовити доставку до вашого міста на території України.

Докладніше про доставку та оплату.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?