Вино Les Celliers Jean d'Alibert Selection des Chateaux de Bordeaux Rouge

UTP991000
Ле Сельі Жан д'Алібер Селексьон де Шато де Бордо Руж
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
13.0%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе французьке вино з винограду Мерло, Каберне Совіньйон

У створенні цього вишуканого вина брав участь відомий міжнародний критик Роберт Джозеф: саме він вибирав найкращі врожаї бордоських замків для створення свого власного унікального асамбляжу, гідного вин Бордо.

На етикетці вина зображено компас, з одного боку який вказує напрямок у бік регіону Бордо, а з іншого боку Роберт Джозеф пропонує себе у ролі навігатора в якісних винах, оскільки є безумовним авторитетом у світі вина.

При створенні вина Selection des Chateaux de Bordeaux Rouge використовується найкращий виноград, зібраний з різноманітних ґрунтів. Весь процес збору відбувається вручну, після чого проходить холодна мацерація, а після ферментації при контрольованих температурах протягом двох тижнів у нейтральних ємностях. Витримується вино двома способами: більша половина проходить витримку у нейтральних ємностях, а друга у дубових бочках. Весь процес витримки триває 3 місяці.

Вино має яскраві червоно-рубінові кольори, в ароматі якого виразно грають тони чорниці та ожини, а також інших ягід у поєднанні з ваніллю. Гармонійний смак, з гармонійною структурою та витриманими танінами дарує ніжні відтінки чорносливу в середній тривалості післясмаку.

Вино Селексьйон де Шато де Бордо Руж відмінно підійде до страв з червоного м'яса та приготовлених на грилі. Перед подачею вину необхідно дати «подихати», рекомендована температура подачі 16-18°C.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?