Вино Chateau Citran Le Bordeaux De Citran Blanc, Haut-Medoc 2014

UTP990019
Шато Сітран Ле Бордо де Сітран Блан, О-Медок
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Виробник: 
Chateau Citran
Вміст алкоголю: 
12.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2014

Напої цього виробника

Схожі напої

Деталі

Біле сухе французьке вино з винограду Совіньйон Блан, Семільйон врожаю 2014 року

Ле Бордо де Сітран – це нова лінійка вин від Chateau Citran, яке є одним з найдавніших володінь у Бордо. Перші згадки про шато відносяться до початку 13-го століття.

Для створення вина використовується виноград, який збирається вручну з багаторічних лоз, що ростуть на врожайних глинисто-вапнякових ґрунтах у провінціях Марго та Авенсан, у самому серці О 39; Медок.

Етикетку прикрашає зображення фазану. Цей птах вибраний не випадково – в околицях замку Ситран водиться багато цих дивовижних птахів, що символізують вишуканість, гармонію і достаток. Витримуються вина двома способами: половина вина в дубових бочках, а друга – у чанах із нержавіючої сталі. Завдяки такому способу створення вина, Ле Бордо де Сітран Блан набуває яскравого світло-солом'яного кольору з насиченим ароматом стиглих фруктів та білих квітів із пряними цитрусовими нотами.

Вино Le Bordeaux de Citran Blanc стане відмінним доповненням до легких закусок і салатів, страв з риби та морепродуктів, козячих сирів, а також як аперитив. Перед подачею необхідно охолодити до температури 10-12°C. Декантація не потрібна.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?