Вино Vina Maipo Gran Devocion Carmenere-Syrah

UTP990008
Вінья Майпо Гран Девосьон Карменер - Сіра
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
14.5%
Об'єм: 
0.75

Схожі напої

Деталі

Червоне сухе чилійське вино з винограду Карменер, Сіра

Вино Gran Devocion Carmenere/Syrah було багаторазовим призером і переможцем престижних міжнародних конкурсів і входило до топ 100 найкращих у 2014 році.

Гран Девосьйон передає найкращі якості теруару, його багатогранність та красу, відданість людей винному мистецтву. Напис на етикетці каже: «Протягом багатьох століть жителі міста Майпо збиралися в церкві та молилися про порятунок своєї країни».

Виноград збирається вручну з багаторічних лоз, які ростуть на глинисто-гравійних ґрунтах. Ферментація відбувається за контрольованої температури в нейтральних сталевих ємностях. Напій витримується понад рік у бочках з американського дуба, з яких половина – ndash; нові. Після розливу по пляшках вино «відпочиває» пару місяців у підвалах компанії. Vina Maipo Gran Devocion має добрий потенціал витримки – близько 10 років.

Gran Devocion Carmenere/Syrah – насичене вино глибоко-червоного кольору. Аромат зачаровує відтінками стиглих червоних фруктів, тютюнового листа та солодких спецій. Яскраве, соковите, з легкими танінами у смаку та фруктово-пряним післясмаком.

Гран Девосьйон Карменер·Сіра стане чудовим доповненням до м'ясних страв на грилі, лазанії та витриманих сирів. Перед подачею вину необхідно дати «подихати». Рекомендована температура подачі 16-18°C.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?