Вино La Scolca Gavi 2014

UTP001359
Ла Сколка Гаві
044 494 0324
Будемо раді запропонувати альтернативний вибір. Будь ласка, залиште заявку, щоб дізнатися подробиці.
Запитайте у кавіста
У найближчому надходженні
в наявності є схожі  

Факти

Вміст алкоголю: 
12.0%
Об'єм: 
0.75
Вінтаж: 
2014

Вінтажі

Схожі напої

Деталі

Біле сухе італійське вино з винограду Кортезе врожаю 2014 року

У регіоні П'ємонт традиційно виробляють чудові червоні вина. Проте сім'я Сольдаті, засновника господарства La Scolca зробила акцент на створенні білих вин і досягла вражаючих результатів. Обігруючи прізвище Солдаті, їх нерідко називали «солдати Гаві», однак вони вже є «генералами», бо створюють найвишуканіші та найрозкішніші білі вина не лише в Італії.

Виноград Кортезе збирається з молодих лоз, які ростуть на родючих вапняково-вулканічних ґрунтах, багатих на залізо. Одна частина врожаю збирається за допомогою техніки, а друга – вручну. Для збереження насиченого аромату та яскравого смаку ферментація відбувається в малих ємностях з нержавіючої сталі при контрольованій температурі та використанні сучасної техніки. Витримка вина протікає в нейтральних ємностях невизначений час, який встановлюють винороби. Вино з гарним потенціалом витримки.

Gavi La Scolca – чудове біле вино, яскраво-солом'яного кольору, у ніжному ароматі якого збалансовано поєднані тони шавлії та лимонника на тлі квітково-фруктових відтінків. Смак вина збалансований, з помірною кислотністю, фруктово-квітковими тонами та освіжаючим післясмаком. Вино Гаві Ла Скільки ідеально поєднується з морепродуктами та легкими закусками, також чудово буде як аперитив. Перед подачею вино необхідно охолодити температури 8-10°С.

Коментарі

Ми не продаємо спиртні напої особам молодше 18 років
Гарантія якості Оригінальні Напої
ПІДТРИМКА 24/7 Консультації Кавіста
Безплатна доставка Замовлень від 1000 гривень
Вам вже є 18 років?